Menu
Keitot
8,00 – 10,00 €
Lohi- ja lihakeitto
Hernekeitto ja pannari/räiskäle
Makkararuoat
alkaen 10,50 €
Uunimakkara, makkarapannu, paistetut nakit jne.
Kiusaukset ja laatikot
alkaen 10,50 €
Jansson-, kinkku-, lohikiusaus-, jauhelihaperuna-, kaalilaatikko, paistokset jne.
Pastaruoat
alkaen 10,50 €
Tonnikala-, jauhelihapasta jne.
Makaronilaatikko, spagetti & jauheliha, broilerpasta, lasagne jne.
Jauheliharuoat
10,80 – 11,50 €
Pihvit, mureke, lihapullat jne.
(ei 1/2-pihvejä)
Kaalikääryleet
Kalaruoat
11,50 – 19,50 €
Silakkapihvit
Paistetut muikut, uunilohi
Paistettu ahven, lohi tai kuha
Liharuoat
10,80 – 11,50 €
Porsaanliha
Naudaliha
Riistakäristys
Broiler
10,80 – 12,00
Rintafilé, rosepippuribroiler, Kiev jne.
Maksaruoat
11,30 – 18,50 €
Maksakastike, maksapalapaisti jne.
Maksaleike
Päivän leikkeet
14,50 €
Porsaan-, broilerleikkeet
Kasvisruoat
10,50 €
Punajuuripihvit, kasvispaistokset jne.
Täytetyt leivät ja sämpylät
4,50 €
Reissumies
Kinkku-/juustosämpylä
Muut voileivät
4,50 – 5,20 €
Silli-/anjovisleipä
Lohivoileipä
Piiraat ja pasteijat
4,00 – 5,20 €
Piiraspala/suolainen
Piiraspala/makea
Karjalanpiirakka & munavoi
Pasteijat (liha, juusto, kasvis)
Jälkiruoat
2,20 €
Rahkat ja marjakiisselit
Kääretortut/
unelmat
3,00 – 3,20 €
Kääretorttupala/
Unelmapala
*kermavaahdolla
Kakkupalat
4,20 – 4,80 €
Kermakakkupala
Omena-, mustikka-, raparperi-, porkkanakakku
Pullat
2,80 – 3,50 €
Mantelipulla
Kanelikierre
Joulutorttu
Rahkapulla
Munkkirinkilä
Mehut ja muut alkoholittomat juomat
2,00 – 4,00 €
Granini
Tripit
Coca-Cola 1/2L
Limut 0,33L
Vichy 1/2L
Vichy 0,33L
Catering
Räätälöimme toiveittenne mukaisen kattauksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Valmistamme ruoat vaikkapa kotonanne tai toimitamme ruoat valmiina juhlapaikkaan luoden kanssanne yhdessä tilaisuuteenne sopivan ilmeen.
Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!
Voitte halutessanne varata ravintolamme myös yksityiskäyttöön. Parhaiten tila soveltuu 30-40 hengen seurueille ja maksimissaan tiloihin mahtuu noin 50 ihmistä. Muokkaamme ravintolan tilat kulloinkin halutun tunnelman mukaan, jotta tilaisuus olisi tapahtuman luonteen sekä toimeksiantajamme näköinen.